Warning: Undefined array key "HTTP_X_WP_TEMPORARY" in /data/7/c/7c68591f-b9d8-4f13-8999-5e0b588121b3/winegallery.sk/web/wp-config.php on line 67

Warning: Undefined array key "HTTP_X_WP_TEMPORARY" in /data/7/c/7c68591f-b9d8-4f13-8999-5e0b588121b3/winegallery.sk/web/wp-config.php on line 68

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/7/c/7c68591f-b9d8-4f13-8999-5e0b588121b3/winegallery.sk/web/wp-content/plugins/pixelgrade-assistant/admin/class-pixelgrade_assistant-admin.php on line 1462

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/7/c/7c68591f-b9d8-4f13-8999-5e0b588121b3/winegallery.sk/web/wp-content/plugins/pixelgrade-assistant/admin/class-pixelgrade_assistant-admin.php on line 1476

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/7/c/7c68591f-b9d8-4f13-8999-5e0b588121b3/winegallery.sk/web/wp-content/plugins/pixelgrade-assistant/admin/class-pixelgrade_assistant-admin.php on line 1480
NATURAL VÍNO Domin & Kušický - Wine Gallery
Site icon Wine Gallery

NATURAL VÍNO Domin & Kušický

Domin a Kušnický

Po mnohoročných skúsenostiach s pestovaním viniča a výrobou vína Ing. Ján Domin začal v 90. rokoch uplatňovať svoje vedomosti v rodinnom vinárstve. Aktívne sa podieľal na rozvoji vinárstva až do roku 2017. Jeho cieľom bolo vytvoriť terroir vína, víno s dušou a zdieľať ich s dobrými ľuďmi. To ide ruka v ruke s čistým prostredím, bez náznaku chémie a pesimizmu. Pri pestovaní viniča a výrobe vína hľadal harmóniu, eleganciu. BIO pre neho nebola marketingová nálepka, ale nutnosť. Vína nechcel popisovať, chcel, aby prehovorili samy za seba. Dnes vinárstvo NATURAL VÍNO Domin & Kušický vedie jeho dcéra Diana s manželom Tiborom. Cabernet Sauvignon s certifikátom BIO má farbu atraktívne rubínovočervenú s vôňou intenzívnej ovocnosti po čerešniach, višniach, slivkách, čiernych ríbezlí. V chuti výrazne pikantné, zároveň jemné s noblesou a šarmom. Má plné telo z dôvodu použitých technologických postupov, metódou sur lie – víno ležalo na jemných kaloch. Jeho výrazné kyseliny v mušte sa aj preto prirodzene odbúrali po dobu 12 mesiacov. Na krátku chvíľu putovalo do navínených sudoch pre jemné doladenie, zaoblenie a mikrooxidáciu.

Exit mobile version